Kupite si čas
Ob vsakdanjem prenatrpanem urniku je dobro vedeti, da obstaja podjetje, ki vas razbremeni pri nujnih vsakodnevnih obveznostih. Vse za vas.
Kupite si čas

Poslovno svetovanje

Višji osebni dohodek do 45%.

Brez vpliva na vaše dosedanje poslovanje vam lahko omogočimo višji mesečni dohodek.

Na kakšen način?

Razpolagamo s široko paleto strokovnih znanj in izkušenj, da lahko hitro in kvalitetno preučimo vse možnosti na poslovnem, finančnem in davčnem področju z namenom, da delodajalcem in lastnikom povečamo osebni dohodek, brez dodatnih obremenitev podjetja, v okviru trenutnega obsega poslovanja. Prepričani smo, da lahko tudi v vašemu podjetju dosežemo višji osebni dohodek brez vpliva na storilnost zaposlenih.

 

Kako poteka?

Poslovni koncept opravimo strokovno, hitro in učinkovito. Ponudba je ažurna in pregledna, na podlagi katere se lahko odločite za uvedbo izboljšav obstoječega poslovanja.

 

Kaj nudimo?

Odgovornost in zaupanje sta temelj našega poslovnega odnosa s strankami. Z implementacijo strategije manjše davčne izpostavljenosti izboljšujemo celovito podobo vašega podjetja in omogočamo strateško prednost pred konkurenco.

 

Je to zakonito?

Naše storitve so 100% varne za podjetje. Vsi poslovni predlogi so v okviru zakonodaje RS in EU.

 

Cena poslovnega svetovanja?

V kolikor se odločite za uvedbo naših predlogov, nam plačate le manjši del od vašega prihranka. V vsakem primeru veliko pridobite.

 

Kako lahko naročim ponudbo?

S klikom na gumb Naročilo.