Kupite si čas
Ob vsakdanjem prenatrpanem urniku je dobro vedeti, da obstaja podjetje, ki vas razbremeni pri nujnih vsakodnevnih obveznostih. Vse za vas.
Kupite si čas
 

Nakup, prodaja

Kako bi preveril, če lahko v Evropi dobim moj nov avto ceneje. Morda tudi registracijo in zavarovanje… Za vsaj nekaj evrov… Vse je možno. En klik in že boste imeli ponudbe za najbolj ugodni nakup.

Ta prodaja avta je prava nočna mora. Kličejo sami neresni ali pa preprodajalci… Ah, ko bo bilo to že enkrat za mano…

Saj je. Kliknite in v hipu bomo vse uredili za vas. Vse za Vas.

Nakup avta je v večini primerov preveč čustven dogodek. Prodajalci avtomobilov točno poznajo različne pristope, da Vam prodajo avto, ki vam je všeč, čeprav se boste zato morali odpovedati čemu drugemu. Po drugi strani pa vas ne informirajo o možnosti cenejšega zavarovanja ali dodatnih popustih, oz. primerjavi cen doma ali v tujini. Naši strokovnjaki za vozila vam bodo pomagali dobiti želen avto po najbolj konkurenčni ceni in vam bodo na razpolago tudi dodatne storitve, dokler ne boste imeli v garaži jeklenega konjička.

Pri prodaji, pa ni več vpletenih veliko čustev, temveč le občutek, da se želimo starega avta čim prej znebiti. Ne skrbite. Naredimo vse kar je potrebno. Avto očistimo na nivo za prodajo, poslikamo, oddamo oglase, svetujemo konkurenčno ceno, da se avto proda, se dogovorimo s prodajalcem rabljenih vozil. Vas zastopamo pri prodaji in vračilu prometnih tablic. Pozabite ne nelagodje ob prodaji avta. Uživajte v tistem, kar vas zabava. Obrnite se na nas, saj naredimo Vse za Vas.